Kanker bijna altijd te genezen

AMSTERDAM – Er komt geweldig nieuws uit Amsterdam, uit het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. De kliniek viert dit jaar zijn honderdste verjaardag en dat doet het met ondermeer de mededeling dat ze heel goed op weg zijn naar genezing van bijna alle patiënten met kanker. Voor meer onderzoek en behandeling op maat is veel geld nodig. Het jubileumjaar wordt dan ook aangegrepen om geld in te zamelen voor het baanbrekende werk dat in Amsterdam wordt verricht.

Steeds meer mensen krijgen kanker. Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis doet al sinds 1913 onderzoek naar de levensbedreigende ziekte en staat in 2013 voor een doorbraak. Over twintig jaar, in 2033, is kanker een chronische aandoening en in bijna alle gevallen te genezen. Voor 25 euro wordt je vriend van het instituut en steun je het onderzoek.

>>> lees hier meer over Kanker – in 2033 bijna altijd te genezen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *