Kabelnoord over ‘ruis’

DOKKUM – Kabelnoord doet een mededeling over de klachten op Ameland.

"Voor onze klanten op Ameland

Sinds enkele weken ervaart een groep klanten op Ameland onderbrekingen van hun Kabelnoord-signaal. Dit is erg vervelend, Kabelnoord neemt de klachten hoog op. Inmiddels zijn enkele onderdelen vervangen en lijken de problemen opgelost.

De problemen op Ameland worden veroorzaakt door iets wat in kabelland ‘ruis’ wordt genoemd. In koper-netwerken, zoals die van Kabelnoord, komt dit vaker voor. Ruis ontstaat incidenteel en daarom is de veroorzaker van de ruis vaak moeilijk te vinden. Mede doordat het koper netwerk vaker soortgelijke problemen met zich meebrengt wil Kabelnoord zo snel mogelijk glasvezel aanleggen, ook op Ameland. Op glasvezel komt ruis niet voor. We zijn in afwachting voor de financiering voor de aanleg van glasvezel op Ameland.

We hopen op uw begrip en bieden hierbij excuses aan voor de geleden overlast.

Niek Geelhoed,

Directeur Kabelnoord"

– ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *