Intekenactie boek De Vennoot

BUREN – De Vennoot bestaat binnenkort honderd jaar en ter ere van dat heuglijke feit brengt het bestuur van De Vennoot samen met stichting De Ouwe Pôlle Ameland een jubileumboek uit. Voor deze uitgave is een intekenactie opgezet. De intekenactie moet duidelijk maken hoeveel belangstelling er voor dit jubileumboek is. De voorintekenprijs voor deze uitgave is 12 euro. De intekenactie loopt van 1 t/m 16 mei 2021. Bij veel belangstelling kan de oplage omhoog worden bijgesteld.

De verschijningsdatum van het jubileumboek is 1 juni. De verzendkosten zijn 4,50 euro.

Honderd jaar

Op 6 juni 2021 is het honderd jaar geleden dat de gezamenlijke weide van eilander boeren ‘De Vennoot’ op Ameland is opgericht. Dat vraagt om een jubileumboek, waar de laatste maanden hard aan gewerkt is. Het wordt een boek van meer dan 100 pagina’s met vele verhalen en foto’s van de afgelopen honderd jaar, die een beeld geven van dit bijzondere gebied en deze unieke samenwerking.

Intekenen kan via deze link. U komt bij een invulformulier op de website van Amelander Historie terecht.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *