Inspectieronde voor monumenten Ameland

HOLLUM – Monumentenwacht Fryslân houdt van 10 t/m 14 oktober een inspectieronde voor monumenten op Ameland.

Laat uw monument checken en voorkom grote gebreken.

Bent u eigenaar van één van de vele monumenten die Ameland rijk is? Dan weet u dat met de ouderdom van uw monument, onvermijdelijk ook de gebreken komen. U wilt voorkomen dat kleine gebreken, zoals verzakte dakpannen, houtrotaantasting of roestende muurankers, uitgroeien tot grote. Dat scheelt gedoe en vooral kosten. Een regelmatige check van het onderhoud is daarom belangrijk. Om te ontdekken waar de ‘slijtage’ zit. Juist op de plekken die u zelf niet ziet of waar u niet aan denkt.

Wij zijn binnenkort in de buurt

Wij zijn Monumentenwacht Fryslân. Wij helpen monumentenbezitters bij het onderhoud van hun monument. We doen onderhoudsinspecties, geven praktische onderhoudstips en voeren klein (nood)herstel uit. Al meer dan 40 jaar en bij meer dan 20.000 monumenten in Nederland. Van 10 t/m 14 oktober zijn onze specialisten op Ameland. Zij inspecteren dan de monumenten van onze klanten op het eiland. Zullen we meteen ook bij u langskomen?

Een overzichtelijk rapport

We checken uw monument van fundering tot dak. Kleine herstelwerkzaamheden voeren we als het kan direct uit. Na de onderhoudsinspectie krijgt u van ons een overzichtelijk inspectierapport. Digitaal of per post. Daarin staan praktische adviezen voor het onderhoud van uw monument. Het rapport is ook een handige basis voor het aanvragen van subsidie, goedkoop lenen of belastingaftrek.

Meedoen aan de inspectieronde?

Meld u aan via monumentenwachtfryslan.nl/ameland, bel 058 215 73 65 of stuur een e-mail naar info@monumentenwachtfryslan.nl. Wordt u abonnee van Monumentenwacht Fryslân voor slechts 50 euro per jaar, dan profiteert u van onze extra lage uurtarieven. Onze collega’s aan de telefoon kunnen u daar alles over vertellen.

– advertentie – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *