Ingezonden – Reactie interview Nico Oud

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. Inzendingen die anoniem worden gestuurd krijgen hier geen plaatsje. In bijzondere gevallen – waarbij de naam bekend is bij de redactie – kunnen de stukken geplaatst worden zonder dat de naam er bij wordt gepubliceerd.

Reactie interview Nico Oud

Geacht College,

Wij willen het huidige college vragen of zij ons programmapunt (de gemeenteverkiezingen) van getijdencentrale opnemen in toekomstige plannen van energie neutraal Ameland 2020.

Tijdens een politiek debat werd ons CAO partij-standpunt van getijdencentrale "Utopia" genoemd door Wouke van Scherrenburg, debatleider in De Toel, waarna het CDA-blad de Nieuwe Amelander ons hiermee beledigde. Nu horen wij op het NOS Journaal dat hetzelfde CDA ons programmapunt van energie heeft overgenomen: dit is mooi. Ten monde van de heer Nico Oud in het interview op NOS journaal.

In Brouwersdam en op Texel gaat het al los en Ameland loopt weer achter de feiten aan.

Maar vermeldt dan ook dat dit bij het CAO partij als eerste is vermeld, in hun verkiezingsprogramma. Tevens alle Waddeneilanden in één bestuursvorm om verkokering tegen te gaan.

Wij zijn nog steeds aanwezig en belangstellenden zijn welkom op onze vergadering aankomende zaterdag.

Aanmelden via alberthuizeling@gmail.com dan krijgt u de agenda opgestuurd en locatie.

We zitten op Facebook met landelijke en locale standpunten voor Ameland en Haarlem onder de naam CAO partij.

Voorzitter Albert Huizeling

⇒ lees hier over het verkiezingsdebat van twee jaar geleden

⇒ lees hier over de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 – Dossier Gemeenteraadsverkiezing 2014

⇒ lees hier over Wouke en dorst

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *