RSS
Zoeken

Ingezonden - Berichtgeving in de Leeuwarder Courant

Geplaatst op: 10 september 2017 - Categorie: School & Vereniging

HOLLUM - Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Hielke Tillema van Kontour reageert op een artikel in de LC.

Berichtgeving in de Leeuwarder Courant

In de Leeuwarder Courant van zaterdag 9 september is berichtgeving verschenen over vermeende intimidatie door medewerkers van Kontour dan wel VolkerWessels aan het adres van leden van de Amelander gemeenteraad. Dit zou zijn gebeurd naar aanleiding van de recente raadsvergadering over de wellness.

De gemaakte beweringen zijn onjuist. Er is sinds de raadsvergadering van 28 augustus geen contact met raadsleden geweest, noch is er druk uitgeoefend bij andere partijen zoals werkgevers. Wij werken volgens wet- en regelgeving en respecteren het politieke proces. Indien er mensen zijn geweest die in gesprekken met raadsleden hebben aangegeven dat zij namens ons spreken, dan is dat zonder ons medeweten gebeurd en nemen wij daar afstand van.

Wij betreuren ten zeerste dat er geen reactie onzer zijde in het desbetreffende artikel is meegenomen en dat de Leeuwarder Courant en daarna ook andere media onterecht vermeende beschuldigingen als feiten hebben gepresenteerd. Dat is journalistiek onverantwoord en zorgt ervoor dat onjuiste beweringen als waarheid worden overgenomen.

Hielke Tillema
Kontour Vastgoed

→ lees hier in LC: 'Raadsleden Ameland geïntimideerd na nee tegen wellnessplan'

Dossier Aqua Plaza

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?