Honderdduizend kijkers

HOLLUM – Bijna honderdduizend kijkers heeft het blog Ameland Boeken al gescoord. Het is een interessante verzameling geworden, die overigens nog lang niet compleet is. Regelmatig wordt er aan gewerkt, de ene week wat meer dan de andere, afhankelijk van andere activiteiten en bezigheden.

Zodra er weer een nieuwe post op het blog staat schieten de kijkcijfers omhoog. 

Er staan inmiddels 884 posts op het blog over ongeveer 800 uitgaven. Dat zijn boeken, boekjes, magazines, muziek en podcasts. De films die op Ameland zijn gedraaid worden ook nog toegevoegd, laat blogster Jeanet de Jong weten. Penny's Shadow is de bekendste, maar ook Redbad is deels gedraaid op het eiland en de nieuwste film van Ruben Smit Grutto! Die film is komende weken te zien op Klein Vaarwater. Lees er hier over en kijk in de agenda op deze site wanneer er weer een vertoning is.

Ameland Boeken blog is een bron van informatie en vermaak over uitgaven die een connectie hebben met het eiland. 

lees hier meer over de 100.000

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *