Film Grutto! vertoond op Ameland

BUREN – Vanaf zaterdag 22 oktober wordt de film Grutto! vertoond op Vakantiepark Klein Vaarwater. De natuurdocumentaire werd gemaakt door goudenkalf-winnaar Ruben Smit en is nu te zien op Ameland.

Grutto!

De reis van onze nationale vogel


De grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire van goudenkalf-winnaar Ruben Smit (bekend van WAD en de Nieuwe Wildernis). De statige steltloper en nationale vogel vertelt het magistrale verhaal van hoe te overleven op zijn reis over de wereld op weg naar zijn broedgebied in Nederland.

Ruurd Jelle van der Leij

Speciaal voor de Ameland première op zaterdag 22 oktober komt Ruurd Jelle van der Leij (ecoloog, filmmaker en fotograaf) voorafgaand aan de filmvertoning een introductie geven! Mis dit niet!

Kun je er zaterdag 22 oktober niet bij zijn? Wees gerust, de film zal in totaal tien keer op Ameland vertoond worden en wel op onderstaande data:

  • Zaterdag 22 en 29 oktober, 12, 19 en 26 november om 16:00 uur
  • Dinsdag 1, 8, 15, 22 en 29 november om 19:00 uur

Locatie: Kapiteinsclub Vakantiepark Klein Vaarwater

Tickets: € 10,00 per stuk.

Ticketverkoop: Online via VVVameland.nl, aan de balie van VVV Nes en VVV Hollum en bij Vakantiepark Klein Vaarwater.

Bron VVV Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *