Hinkelaar zoekt stoere auto

DWINGELOO – Stichting de Hinkelaar zoekt een stoere auto voor het vervoeren van mensen naar het strand. De Hinkelaar uit Dwingeloo organiseert grensverleggende activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Van 21 t/m 28 augustus viert een groep vakantie op Ameland en op maandag 23 augustus wil De Hinkelaar gaan blokarten bij Ameland Adventure. Nu zoekt de organisatie voor die maandag iemand met een auto die het strand aankan.

Hinke van der Wal van De Hinkelaar gaat ook mee blokarten en ze legt uit waarom er voor de groep een auto nodig is. Sommige deelnemers zitten in een rolstoel en hun rolstoelen kunnen niet op het strand. Van der Wal over de activiteit: "Om dit mogelijk te maken moet onze groep met een 4×4 bij de blokarts gebracht worden." Gemeente Ameland heeft een ontheffing gegeven om voor deze gelegenheid met een 4×4 het strand op te gaan. Hinke van der Wal weet niemand die dit voor De Hinkelaar zou willen doen. En zodoende plaatst PA deze oproep van Van der Wal. "Ben of ken jij iemand die ons hierbij kan helpen? Mail dan met dehinkelaar@gmail.com of bel met 06-18459836." 

Het gaat om maandag 23 augustus. Brengen aan het begin van de middag zodat er om 14:00 uur geblokart kan worden. De groep wil graag 16:00 uur weer naar de strandovergang terug, waar de rolstoelen zijn blijven staan. Voor 9 mensen is de auto noodzakelijk. De hele groep bestaat uit 20 deelnemers.

Een vergoeding is mogelijk.

lees hier meer over De Hinkelaar

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *