Groenteboer Boonstra met handschoenen

Geplaatst op: 25 maart 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Boonstra Groente & Fruit

HOLLUM - Elke week op woensdag staat de groente- en fruitman met een marktkraam in de Johan Willem Burgerstraat in Hollum en elke donderdag is de kraam in Nes op het Kerkplein te vinden. Ook in coronatijd. Boonstra en zijn medewekers helpen met handschoenen aan en op een tafeltje voor de kraam staat alcoholgel om de handen van de klanten te ontsmetten. Ook kan er alleen via de PIN betaald worden. Bij voorkeur contactloos.

Hou de actie en aanbiedingen via de Facebook-pagina in de gaten. Klik hier voor de Facebookpagina van Boonstra Groente en Fruit Markthandel.

Al meer dan 50 jaar werken ze van generatie op generatie met heel veel plezier in groenten en fruit. Boonstra begon in Leeuwarden en in de loop der jaren hebben ze hun stek steeds in steeds meer omliggende dorpen en steden gevonden, tot op Ameland. Ze draaien al jaren mee op vaste markten, staan op jaarmarkten, festivals en horeca evenementen.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.
De kraam van Boonstra staat elke woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer.

De marktdag van Boonstra op Ameland staat in de agenda op PA als geheugensteuntje.

ook regelmatig op de Thuus-pagina van Persbureau Ameland met uw bedrijfsactiviteiten? Neem dan even contact op via CONTACT.

Relevante dossiers: Ondernemend
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?