Maatregelen Wagenborg blijven gelden tot 1 juni 2020 

NES – Alle door Wagenborg getroffen maatregelen blijven van kracht tot 1 juni 2020. Dit betekent ook dat WPD tot 1 juni volgens de basisdienstregeling blijft varen. Dit kan wijzigen als de actualiteit daarom vraagt. 

Online bestellen en reserveren niet mogelijk 

Door de getroffen maatregelen vertrekken er dagelijks minder veerboten vanaf en naar Ameland en Schiermonnikoog. Ook is het maximale aantal passagiers aan boord teruggebracht tot een derde van de normale capaciteit. Om de maatregelen goed uit te kunnen voeren, is het voorlopig niet mogelijk om online reserveringen te maken en tickets te bestellen. Het actuele afvaartenoverzicht op onze website is daarom ook offline gezet. 

Reserveren 

Voor het maken van een reservering kunnen reizigers contact opnemen met onze Klantenservice via 0900 9238 of info@wpd.nl. Mensen moeten rekening houden met een langere reactietijd dan gebruikelijk. 

Inzien en opwaarderen tegoeden Wagenborgpas 

Reizigers die een Wagenborgpas met tegoeden hebben, kunnen deze op de gebruikelijke manier inzien en opwaarderen via Mijn Wagenborg. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.wpd.nl/nieuws/coronavirus

Breon: Wagenborg Passagiersdiensten

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *