Gordon en Johnny naar Ameland

HILVERSUM – Johnny de Mol gaat samen met Gordon naar Ameland. De zanger vliegt Johnny er hoogstpersoonlijk naartoe. De twee verkennen het eiland op een tandemfiets, gaan wadlopen en overnachten in een tent.

Talpa over de uitzending: "Dat je niet ver hoeft te reizen om een vakantiegevoel te ervaren, laat ook de tweede aflevering van Waar is De Mol? zien. Vanwege de coronacrisis blijven presentator Johnny de Mol en zijn gasten dit seizoen in eigen land, en dit keer is Ameland de plaats van bestemming. Johnny reist hier samen met Gordon naartoe. Niet met de veerboot; Gordon blijkt te kunnen vliegen en brengt Johnny hoogstpersoonlijk naar het Waddeneiland toe.

Op de tandem

De twee mannen bezichtigen Ameland op een tandemfiets en gaan wadlopen, terwijl ze ondertussen de grootste lol hebben. Maar die vergaat Gordon enigszins als hij ziet waar ze gaan slapen: in een tent. Het is de vraag of hij zo’n basic overnachting wel ziet zitten; hij staat per slot van rekening bekend als een echt luxepaardje.

Ruzie

Tijdens hun trip op Ameland voeren Johnny en Gordon ook de nodige serieuze gesprekken. Gordon is openhartig over de tijd die hij doorbracht in een kliniek in Zuid-Afrika om af te kicken van zijn drank- en drugsverslaving. Hij hoopte na die periode meer rust te vinden in zijn leven, maar dat is niet gelukt, zegt hij. Ook in de liefde wil het nog niet vlotten. Gordon vertelt Johnny dat hij graag vader zou willen worden en dat hij een relatie met een vrouw niet uitsluit. Tot slot moet de lucht nog even geklaard worden, want Gordon en Johnny blijken ooit ruzie te hebben gehad. Op Ameland praten ze alles uit."

  • SBS 6 – maandag 12 oktober om 21:30 uur.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *