Geen watertaxi’s en uitvallende boten

NES -Wagenborg Passagiersdiensten moet woensdag 28 februari noodgedwongen vier afvaarten van de veerdienst schrappen. Om de overlast te beperken, zet de rederij woensdagavond een extra afvaart in. Vanwege de voorspelde lage waterstanden is de mogelijkheid om de havens van Nes en Holwerd te bereiken de komende dagen beperkt. Reizigers dienen rekening te houden met stremming en vertraging. De medewerkers van Wagenborg Passagiersdiensten doen hun uiterste best om de dienstregeling te handhaven. De volgende afvaarten vallen uit:

Woensdag 28 februari 2018

  • Ameland – Holwerd 13.00 uur – 15.00 uur
  • Holwerd – Ameland 14.00 uur – 16.00 uur


Extra afvaart

Om de uitval van beide afvaarten op te vangen, zetten Wagenborg een extra afvaart in. 

  • Ameland – Holwerd 21.00 uur
  • Holwerd – Ameland 22.00 uur

Uitval Watertaxi's en sneldienst

Vanwege ijsgang kunnen de Watertaxi's tot en met zondag 4 maart niet varen tussen Ameland en Holwerd. Ze varen ook niet tussen Schiermonnikoog en Lauwersoog. Alle afvaarten en de sneldienst vallen uit.

Aansluitend busvervoer

Zowel ARRIVA Ameland als ARRIVA Fryslân zijn geïnformeerd over de uitval van de afvaarten op het traject Ameland-Holwerd van 28 februari 2018. Voor meer informatie omtrent het busvervoer, kunnen reizigers informatie opnemen met ARRIVA.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *