Garage Theo Faber

HOLLUM – Zoek je een keilbout, een moer of een plug bij een schroefje, dan is het in één van de kantelende laadjes in de winkel het bedrijf van Theo Faber aan de Fabrieksweg bijna altijd te vinden. Het autobedrijf, de smederij en garage, benzinepomp, doe het zelf winkel en het verhuurbedrijf van klusgereedschappen biedt een keur aan diensten en artikelen voor de autobezitter, klusser en boer. Stekpalen en prikkeldraad, antivries en constructielijm, haken en ogen.

Achter in de winkel staat de zaagmachine. Medewerker Peter zaagt voor de klant de planken en plinten op maat. En er zijn plinten en latjes te kust en te keur. Een hele vakkenkast vol met de mooiste materialen om een wand af te werken.

Nieuw zijn de schuifdeuren en planken waarmee kasten op maat gemaakt kunnen worden.

Buiten ligt het tuinhout waarmee tuintjes kunnen worden afgerasterd, opgekalefaterd en gedecoreerd.

De garage is erkend keurder van de APK’s. Daar kan de autobezitter terecht voor een keuring van de kar, een te vervangen band of distributieriem. Een grote of kleine beurt wordt er met liefde voor de auto uitgevoerd. Een kleine wasgelegenheid laat de auto glimmen als nooit tevoren. Met wat diesel of benzine uit de pomp zijn er weer heel wat ritjes naar Nes te maken.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *