Finale Campagne Ameland’82

Geplaatst op: 17 maart 2014 - Categorie: Gemeente & Politiek

Ameland'82

NES - Zaterdag 15 maart is door Ameland’82 de finale verkiezingscampagne 2014 ingezet. Voor de derde maal in de Amelander historie is het de partij gelukt een Amelander telefoonboekje te produceren. Lijsttrekker Will Bakema en de huidige raadsleden Dirk Brouwer, Rudolf Teuben en Jeppe Groenewold waren de aanvoerders van een grote enthousiaste groep leden die de boekjes zaterdag huis aan huis hebben verspreid. De achtergrond van dit kwalitatieve boekje ligt in de slogan van de partij om Altijd en Blijvend aanspreekbaar te zijn.

“Communicatie is een belangrijk middel voor te nemen besluiten, zodat er een breed draagvlak ontstaat. We zoeken onze burgers op, zodat wij weten wat er leeft. In de afgelopen raadsperiodes heeft onze partij bewezen een voorloper te zijn op dit gebied. Behalve deze geweldige actie houden we ook contacten met de burgers via onze partij- inloopspreekuren/ bedrijfsbezoeken/ regelmatige looprondes door de dorpen en het uitbrengen van periodieke nieuwsbrieven.
Naast het onderhouden van nauwe contacten, ook buiten de verkiezingstijd, hoopt Ameland’82 dat de burger het vertrouwen in de politiek behoudt en in versterkte mate terugkrijgt. Onze unieke Amelander gemeenschap heeft er recht op”, aldus partijvoorzitter Tonny de Jong.

Op 19 maart hoopt Ameland’82 wederom te kunnen rekenen op het vertrouwen van de kiezer en daarmee het krachtige ingezette beleid te mogen continueren. “In de afgelopen raadsperiode hebben we bewezen dat ervaring samen met jeugdig elan, een goed overwogen inbreng en een zekere gedrevenheid van onze partij een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan een sterk en stabiel gemeentebestuur en Ameland er goed voor staat. We zijn er klaar voor”, spreekt lijsttrekker Will Bakema uit.

Woensdagavond 19 maart wordt de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Ameland’82 hoopt op een goede uitslag en wil dit samen vieren in restaurant ’t Baken aan de Strandweg in Nes. Vanaf  ± 22.00 uur is een ieder welkom om deze dag af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje.

Dossier Gemeenteraadsverkiezing

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?