Europa Kinderhulp zoek gastgezinnen voor 2015

LEEUWARDEN – Nog vijftien vakantiegastgezinnen gezocht voor kansarme kinderen.  Dat zegt Europa Kinderhulp Friesland.

Europa Kinderhulp Friesland is nog op zoek naar vijftien vakantiegastgezinnen voor het bieden van een thuis voor ruim twee weken in de zomervakantie aan kansarme kinderen uit Duitsland, Nederland, Frankrijk en België. Deze kinderen wachten nog op een plekje in Friesland waar ze even onbezorgd kind kunnen zijn.

Al meer dan 50 jaar richt Europa Kinderhulp zich op deze categorie kinderen. Iedere zomer brengen ca.180 kinderen uit binnen- en buitenland dankzij onze stichting een onvergetelijke vakantie door bij een Fries vakantiegastgezin. Een jaarlijks hoogtepunt in het weinig rooskleurige bestaan van deze kinderen.

Data van de verschillende kinderreizen in Friesland:

Franse kinderen: 5 juli – 25 juli en 19 juli – 7 augustus

Duitse kinderen: 21 juli – 8 augustus, 1 – 18 augustus, 4 – 22 augustus

Belgische kinderen: 14 juli – 1 augustus

Nederlandse kinderen: 21 juli – 8 augustus

Meer informatie op www.europakinderhulp.nl of stuur een e-mail naar friesland@europakinderhulp.nl. Voor telefonische informatie kunt contact opnemen met Joke de Vries, 058-2573612.

>>> lees hier meer over Europa Kinderhulp

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *