Enquête student NHL Stenden

LEEUWARDEN – Bas van Vulpen, vierde jaars student Leisure management aan de NHL Stenden, heeft een enquête opgezet over duurzaam toerisme op de Waddeneilanden. Hij vraag zoveel mogelijk eilanders om de vragenlijst in te vullen. Van Vulpen legt uit wat hij met de uitkomsten van de vragenlijsten gaat doen: "Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerthesis aan NHL Stenden. Hiervoor doe ik onderzoek naar duurzaamheid van toerisme op de Friese Wadden. Reeds heb ik een aantal experts geinterviewd over de kwaliteit van het natuurlijke systeem, het tweede deel van mijn onderzoek behelst een enquête voor eilandbewoners. Dit deel gaat voornamelijk in op de sociaal-culturele en economische kanten van het systeem."

De enquête is via deze link te vinden. Invullen neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd.

Van Vulpen: "Het doel van het onderzoek is een visualisatie van beide kanten van het systeem en hiervoor probeer ik via alle wegen eilandbewoners te bereiken." De student bedankt u alvast voor het invullen. Het helpt hem bijzonder bij zijn onderzoek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *