Energieadvies na warmtescan

BUREN – De Amelander Energie Coöperatie (AEC) gaat de komende weken op pad met een warmtebeeldcamera om warmtescans te maken van woningen. Amelanders die belangstelling hebben voor een warmtescan van hun woning, kunnen dit aanvragen bij de AEC. De eerste honderd warmtescans zijn kosteloos dankzij een subsidie van de Duurzame Wadden. De gemeente Ameland ondersteunt het initiatief.

 

Warmtebeelden van woningen en bedrijfsgebouwen zijn een handige manier om warmteverlies in beeld te brengen. De beelden geven precies aan welke isolatiemaatregelen voor de betreffende woning het meeste effect hebben. Ook kunnen de warmtebeelden helpen bij het oplossen van vocht- en tochtproblemen. Bij iedere scan wordt een terugkoppeling met een energieadvies gegeven.

Bent u geïnteresseerd in een kosteloze warmtescan? Dan kunt u contact opnemen via info@amelandenergie.nl of

telefoonnummer 06-20932705.

De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *