Dorcas Winkel Bolsward zoekt vrijwilligers

Dorcas Winkel Bolsward is dringend op zoek naar vrijwilligers. Voor belangstellenden zijn er op maandag 13 en maandag 20 november open dagen. Dorcas-medewerkers zitten dan van 11.00 tot 14.00 uur klaar om vragen te beantwoorden en informatie te geven.

De Dorcas-winkel is gevestigd aan De Wymerts 7. Het is een kringloopwinkel waar allerlei tweedehands spullen tegen lage prijzen worden verkocht, van kleding, meubels, servies en huishoudelijke artikelen tot spellen, boeken en sieraden. De winkel wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel: de hulp- en ontwikkelingsprojecten van Dorcas.

Voor diverse werkzaamheden zoekt de winkel vrijwilligers. Van het werken met meubels, kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen of boeken tot het testen van elektrische apparaten, het innemen en sorteren van spullen, het rijden op de bus en kassawerk. Dorcas Winkel Bolsward biedt een fijne, gezellige werksfeer in een team met prettige, gemotiveerde collega’s.

Over Dorcas

Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. Dorcas investeert in duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld worden. Bij armoede, uitsluiting en crisis creëert de organisatie mogelijkheden voor hen om tot bloei te komen. Dorcas heeft verspreid over Nederland 43 kringloopwinkels. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die Dorcas uitvoert in 14 landen in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Duizenden vrijwilligers en klanten dragen zo bij aan het werk voor mensen in nood.

Bovendien draagt Dorcas bij aan een duurzame samenleving, door hergebruik van goederen te stimuleren en te faciliteren.

Meer informatie

Interesse in vrijwilligerswerk? Uw hulp en betrokkenheid zijn ontzettend welkom. Kom langs voor een gesprek op maandag 13 of maandag 20 november, tussen 11.00 en 14.00 uur. Meteen aanmelden of een vraag stellen? Dat kan:

bestuur-bolsward@dorcas.nl of 0515-820 901 (tijdens openingstijden).

De Dorcas-winkel is gevestigd aan De Wymerts 7. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Zie voor meer informatie dorcas.nl/winkels/bolsward.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 775

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *