Diepvrieskist op Ameland

HOLLUM – Wie heeft een kleine diepvrieskist staan en gebruikt hem niet meer?

Op Koopplein Ameland heeft iemand een rubriekadvertentie geplaatst omdat ze er naar zoekt.

Komen vraag en aanbod hier samen?

De lokale handelsplaats met rubriekadvertenties van particulieren, verhuurders en bedrijven raakt steeds voller. Het aantal kruipt naar de duizend rubriekadvertenties. Die stijging gaat langzaam, maar gestaag; er wordt veel verhandeld via Koopplein Ameland, waardoor er ook weer veel rubriekadvertenties worden verwijderd. 

Loop nu uw huis eens door en kijk wat u op kunt ruimen, wat u kunt verhandelen en waar waarde voor een ander in zit. Het geeft ruimte in huis en levert een paar centen op bovendien.

De afspraak tussen de Vereniging Particuliere Verhuurders Ameland en Koopplein Ameland geldt nog steeds: leden van de VPVA kunnen gratis hun accommodatie op Koopplein Ameland presenteren en gratis hun lastminute-aanbiedingen plaatsen.

Voor bedrijven zijn er lucratieve advertentieaanbiedingen. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

De website van Koopplein Ameland krijgt momenteel 850 bezoekers per dag en dat zijn mensen die gericht kijken naar koopjes en aanbiedingen. Dat is nog eens een goed platform voor elke adverteerder, want wat u wilt is dat uw handel gezien wordt.

Wie nog meer kijkers voor de handel wil, plaatst de rubriekadvertengies ook op Vraag & Aanbod Ameland. Deze advertenies worden namelijk ook op de app Ameland Actueel getoond en op de mobiele website die gelijk is aan de app (als hij op een smartphone wordt geladen)  www.ameland-actueel.nl .

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *