Diana Roos zingt bij Binnen

NES – Diana Roos zingt zaterdag 4 maart bij Restaurant Binnen in Nes. Roos verenigt in haar zingen en gitaarspel de soul en de jazzsound. Zij heeft het vermogen om met haar warme stem nummers vol gevoel neer te zetten. 

Diana Roos heeft haar muzikale opleiding in Zwitserland gevolgd. Daarna zette ze haar scholing in Nederland voort en leerde ze het instrument gitaar te bespelen. Improvisaties van onder andere Wes Montgomery, van Halen, Ella Fitzgerald inspireren haar om zelf rock, blues of jazzsolo’s te spelen. Ze heeft zich toegelegd op de lichte muziek, soul, jazz en funk. 

Hieruit kwamen verscheidene projecten tot stand met CD opnames en optredens. Ze heeft een passie om eigen nummers te componeren. Deze creatieve insteek benut zij ten volste in alles wat ze tot in het heden doet: optredens, lesgeven en verzorgen van workshops.

  • Restaurant Binnen
  • Marten Janszenstraat 2
  • Nes
  • 4 maart
  • 20.30 tot 23.00 uur

     

 

 

 

 

 

 

geef uw bedrijfsactiviteiten door, we plaatsen ze graag in de agenda en maken er met liefde voor Ameland een berichtje van: klik op deze link voor informatie – 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *