Deze tas neem je mee naar het strand deze zomer

LEEUWARDEN – Heb jij de zomer al in je bol en zin om naar het strand te gaan? We kunnen niet wachten, na een onzekere periode waarin we vooral veel thuis hebben gezeten. Wat is er leuker om dan een nieuwe korte broek aan te schaffen, een frivool zomerjurkje en een nieuwe strandtas? Níets is leuker!

Ga meteen op zoek naar de leukste strandtas of een rugzak die je de hele zomer met je meedraagt naar het bos, tijdens fietstochten en picknicks. De zonnebrand zit er standaard in. Net als die mooie zonnebril en een zomerse portemonnee. Maak het jezelf gemakkelijk, ga voor lekkere spulletjes en geef het zand de ruimte (dat klop je er in september maar weer vanaf).

Neem je bammetjes zand-vrij mee in de Kipling shopper

Kipling heeft in de nieuwste collectie enorm leuke zomertassen. Het merk dat in 1987 in Antwerpen werd geboren, verrast iedere keer weer. Het is inmiddels een internationaal merk van alle mogelijke oersterke tassen. In alle mogelijke formaten, kleuren en dessins.

Een Kipling tas is een ontwerp dat onder meer een shopper in een zandkleur aanbiedt die super geschikt is om mee naar het strand te nemen. Met een sterke rits kun je de bammetjes die je meeneemt zand-vrij houden en die fles witte wijn past er ook prima in.

Kipling heeft ook een duffelbag die heel geschikt is om mee te nemen voor een weekendje weg. Nu we deze zomer vooral in eigen land blijven, is een paar dagen op pad helemaal zo’n gek idee niet. Zo’n weekendtas is zo gepakt.

Onweerstaandbare bucketbag damestas van Kipling

Ben je specifiek op zoek naar dames tassen dan heeft Kipling deze zomer een bucketbag in roze die onweerstaandbaar is. Dat is een tas met een koordsluiting die jouw zomerse outfit compleet maakt. Er zit een extra ritsvak in waar je bijvoorbeeld je sleutels en portemonnee in weg stopt. De tas is er ook in zwart. Echt een prachtexemplaar. Van polyester gemaakt, dus kan een stootje hebben.

Partnerbijdrage Twenty Four Webvertising

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *