De Vissershaven aan Bosrand Buren

BUREN – “Op een van de mooiste plekjes van Ameland ligt het rietgedekte zespersoons vakantiehuis De Vissershaven.” Zo begint het verhaal op de website van ‘De Vissershaven’ over een prachtig vakantieplekje.

‘De Vissershaven’ is te vinden via de iPhone app Ameland Actueel. Daar staat de speld op de kaart. De badgast rijdt zo naar de Bosrand toe. ‘De Vissershaven’ staat ook op de gratis mobiele website www.ameland-actueel.nl, de website die meteen laadt op elke smartphone. (Via de computer kom je op de website van Persbureau Ameland terecht).
 
‘De Visserhaven’ staat ook in het overzicht Vakantieverblijven op Ameland. Zet daar ook gratis uw accommodatie tussen. Het enige dat we daarvoor vragen is een retourlink naar de website van Persbureau Ameland.
 
Tot slot heeft ‘De Vissershaven’ een pracht van een button gemaakt met een link naar de iPhone app van Ameland. Wilt u ook zo’n button? Vraag dan om de afbeelding van de app.
 
 
>>> ja, ik wil ook met mijn accommodatie in de lijst Vakantieverblijven op Ameland (De Vissershaven staat bij de V van Vissershaven.)
 
En, hebt u geen eigen website van uw vakantiehuis? Geen probleem. Op de website kunt u een pagina laten maken met gegevens, tekst en foto van uw vakantieverblijf. Kijk naar de voorbeelden van Chalet Ambousen 111 en Caravan Insulinde.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *