De Stelp is dicht

HOLLUM – Zorgcentrum De Stelp is gesloten voor bezoek. Dat laat KwadrantGroep weten naar aanleding van de aangescherpte landelijke maatregelen. Alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland zijn vanaf donderdag 19 maart gesloten voor bezoek.

Het kabinet maakte donderdagavond bekend dat alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland gesloten moeten worden. Dit om kwetsbare ouderen en zorgprofessionals zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. KwadrantGroep volgt deze maatregel op en sloot al haar locaties voor bezoek. De Stelp op Ameland hoort daar bij.

Bezoek dat nog binnen was werd vriendelijk gevraagd om te vertrekken. Nieuw bezoek wordt niet meer binnengelaten. Er geldt een uitzondering voor bezoek aan bewoners die in de terminale fase van hun leven verkeren.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *