De Stelp in de tulpen

HOLLUM – Woonzorgcentrum De Stelp ontving 200 tulpen, die in vazen zijn verdeeld en nu de kamers van het huis sieren. ”Alle cliënten en medewerkers kunnen genieten van deze mooie tulpen,” zegt coördinator Welzijn Alie Dijkstra. De tulpen komen uit Amsterdam, zegt Dijkstra, refererend aan het liedje: ‘Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam.’ 

Gulle gever is Tjerk van der Veen, van Van der Veens Dakwerken uit Harkema. Van der Veen werkt regelmatig op het eiland en heeft momenteel een klus aan Coop Supermarkt in Hollum. Hij heeft ook wel bij De Stelp op het dak gezeten. Hij zag op televisie hoe hier en daar tulpen aan zorgcentra werden geschonken en dacht toen aan De Stelp. Het gebaar is bijzonder goed gevallen bij bewoners en medewerkers.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *