De Plaats programma 30 augustus t/m 3 september

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. De Plaats organiseert activiteiten voor jong en oud met inachtneming van de maatregelen. Een ieder kan Vriend worden van De Plaats. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor elke steun. Van der Meulen: "Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 30 augustus inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdag 31 augustus Boekenmarkt van 10.00 uur tot 16.00 uur

Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp's, cd's, dvd’s en curiosa.

Vanaf 13.00 uur verkoop handwerken van de knutselclub. Kortom voor ieder wat wil.

Dinsdagavond 31 augustus Sing-Inn van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee.

Muzikale begeleiding door Johan, Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument?  Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 1 september stiltewandeling, start hervormde kerk te Nes 09.30 uur

De stiltewandelingen starten afwisselend vanaf Hollum, Ballum of Nes. We lopen door de natuur en door het dorp. Het wandelen gaat in tweetallen op afstand van elkaar. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten.

Na de wandeling koffie of thee met koek, kosten € 5.-

Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Woensdag 1 september inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Donderdag 2 september Ochtendgebed in de hervormde kerk te Nes

Iedere donderdagochtend is er in Nes een ochtendgebed. Er zijn stiltes en er worden gebeden uitgesproken. Om 9.30 uur gaan de kerkdeuren aan het kerkplein open.

Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Donderdag 2 september Filmavond 'The Climb' aanvang 20.00 uur

Deze christelijke film is een absolute klassieker die je gezien moet hebben. De twee soloklimmers Williams en Harris nemen samen deel aan een reddingsactie. Ze blijken de zoon van een steenrijke zakenman gered te hebben. Als bedankje hiervoor betaalt hij een tocht die ze allebei al heel lang willen maken door het Chileense Andes-gebergte. Willams en Harris zijn echter totale tegenpolen van elkaar. Harris speelt altijd op safe en legt zijn leven nooit in de waagschaal. Willams daar in tegen zoekt altijd de randjes op. De tocht door het Andes-gebergte, wordt een tocht vol beproevingen op het gebied van wilskracht, karakter en opoffering.

info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Vrijdag 3 september zal er in verband met het huwelijk van Hanneke en Marcel geen stamtafel plaatsvinden

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *