De Plaats programma 21 tot en met 25 juni 2021

Geplaatst op: 20 juni 2021 - Categorie: School & Vereniging

HOLLUM - Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. Ook in De Plaats kan er meer nu de maatregelen steeds verder versoepelen. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor de steun die De Plaats ontvangt. Van der Meulen: "Wij zijn dankbaar voor uw steun. Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 21 juni inloop van 14.30 tot 16.00
"Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!"

Dinsdagavond 22 juni, Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur
"Na een lange periode van uitzenden gaan wij weer in De Plaats genieten van een uurtje muziek. Gezellige avond met in de pauze een kopje koffie of thee.
Muzikale begeleiding: Johan op gitaar en Eeke op keyboard. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom."

Woensdag 23 juni, Stiltewandeling 13.30 uur
"De start is bij de consistorie van de kerk in Ballum. De stiltewandelingen starten afwisselend bij de vuurtoren, in Ballum en in Nes. We lopen door de natuur en door het dorp en ademen op door de lente om ons heen. Het wandelen gaat in tweetallen op afstand van elkaar. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten."
Na de wandeling koffie of thee, kosten € 5.-.
Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221.

Vrijdag 25 juni de Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur
"Elke vrijdag een gesprek over lokale actualiteiten of nieuws uit het land onder het genot van een kopje koffie of thee."

Vrijdagavond 25 juni Rock Solid, van 19.00 tot 21.00 uur
Voor jeugd van de basisschoolgroepen 7 en 8 en klas 1 van het VMBO.
Vanavond is de afsluiting van het seizoen. OP het programma staat indoor midgetgolfen in Buren.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?