De Plaats op radiokanaal van tv

BALLUM – Vanwege het coronavirus zijn alle gebruikelijke activiteiten van De Plaats vervallen. Wel biedt De Plaats een aantal van onze activiteiten via de radio aan. Deze zijn te beluisteren voor wie digitale TV met een KabelNoord abonnement heeft. In de meeste gevallen is de kerkradio te beluisteren via kanaal 1960, bij sommige tv's is het radiokanaal 960 of 2960.

Sing inn

De Plaats blijft zingen! Iedere week is er een Sing-inn te horen. Dinsdagavond 7 april speelt Eeke Marees op het orgel en Johan Dul op de gitaar. Voor volgende week kunnen er nog liederen worden aangevraagd via info@deplaats-ameland.nl.

Ochtendgebed

Het wekelijkse ochtendgebed wordt op donderdagen om 10.30 uur uitgesproken via de kerkradio. Op 9 april is het gitaarspel van Jelmer Kooistra, en dominee Sijbrand Alblas spreekt een gebed uit. De Plaats nodigt u van harte uit: "Luistert u gerust mee!"

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *