De Plaats gaat weer open

HOLLUM – Predikant-pionier Sijbrand Alblas kondigt het opnieuw opengaan van De Plaats aan. "De Plaats is vanaf vrijdag 20 november weer open. Na twee weken dicht te zijn geweest mogen wij onze deuren weer openen. Op de persconferentie van 17 november werd genoemd dat de buurthuizen weer open kunnen. Daar valt De Plaats ook onder. Het is fijn dat we weer een plek kunnen zijn waar mensen elkaar ontmoeten. De afgelopen periode hebben we gemerkt dat De Plaats voor velen nog één van de weinige mogelijkheden is om er even uit te gaan. Zowel ouderen als jongeren hebben hier behoefte aan. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en ontvangen enkel kleine groepen. De Duitse maaltijd in november zal niet doorgaan.

Stamtafel

Vrijdag 20 november is ook de stamtafel weer open. Van 10.00 uur tot 11.30 uur staat de koffie klaar. Een ieder die aan wil schuiven is van harte welkom. We hebben een mooi gesprek met elkaar!

Sirkelslag

Vrijdag 20 november is er Rock Solid voor de jongeren (12 -14 jr.). Vanwege alle maatregelen is dit pas de tweede keer dit seizoen. Maar wel meteen een hele mooie. Het is namelijk weer tijd voor Sirkelslag. Bij dit spel is het de uitdaging om andere teams in het land te verslaan. We spelen dan ook tegen duizenden andere jongeren uit heel Nederland. Online staan we met elkaar in verbinding. We hopen weer op een gezellige avond."

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *