Bibliotheken weer open

Geplaatst op: 19 november 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

DOKKUM - Vanaf 19 november zijn de bibliotheken weer open. "En daar zijn we maar wat blij om. U bent dus weer van harte welkom", zegt Paulien Schreuder, directeur-bestuurder Bibliotheken Noord Fryslân. De eerdere richtlijnen blijven bestaan: kom zoveel mogelijk alleen, ontsmet uw handen bij binnenkomst en gebruik een mandje. Zijn de mandjes op, dan is het maximum aantal bezoekers bereikt en wacht u buiten tot er een mandje beschikbaar is. Ook is het dringende advies om een mondkapje te dragen. Vanaf 1 december gaat de mondkapjesplicht in en is het dragen van een mondkapje in de bibliotheek verplicht.

Wie gebruik wil maken van de leestafel of een computer moet zich bij binnenkomst registreren. U laat uw contactgegevens achter zodat de GGD bron- en contactonderzoek kan uitvoeren bij een besmetting. Wilt u alleen boeken, tijdschriften of films lenen of terugbrengen, dan hoeft u zich niet te registreren. U hoeft hiervoor ook niet een tijdblok te reserveren.

Schreuder: "Zo zorgen we er samen voor dat de bibliotheek een veilige omgeving blijft voor iedereen. Tot ziens in de bibliotheek!"

Dossier Corona

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?