De kracht van het lokale

HOLLUM – De Friese media: Peter Boomsma, gepokt en gemazeld in de wereld van de communicatie, schreef er een boek over. De presentatie kon niet doorgaan; corona gooide roet in het eten. Op InfoNu staat een recensie van het boek.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"De kracht van het lokale. Zicht op het Friese medialandschap' is een boek van Peter Boomsma over het medialandschap van Friesland. Dat is gevarieerd, is in zijn boek te lezen, en bestaat in de vorm van provinciale krant en provinciale radio en televisie, de relatief grote spelers in dit krachtenveld, tot superlokale nieuwsbedrijven die in de haarvaten van dorp en Waddeneiland zitten en volgen en duiden wat er in de gemeenschap gebeurt. Hoe gaat het met de Friese media en wat is de toekomst? Dat haalt Boomsma met zijn boek boven water."

⇒ lees hier het artikel over De kracht van het lokale

⇒ lees hier het artikel over Stormen met namen

⇒ lees hier het artikel over Vertellen

⇒ lees hier het artikel over Samsø

⇒ lees hier het artikel over Morgenster

⇒ lees hier het artikel over Wereldverteldag

⇒ lees hier het artikel over Kamishibai

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle specials met artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *