De eerste podcast met Madelief en Demi

LEEUWARDEN – Stichting Leerlingen aan de wal presenteert de eerste podcast met als onderwerp: Leerlingen die elke dag heen en weer reizen om aan wal naar school te gaan. Deze vijfdelige podcast serie is gemaakt voor en door jongeren van alle Friese Waddeneilanden in samenwerking met Omroep Lennard. Onderwerpen die aanbod komen zijn herkenbaar voor de doelgroep, denk hierbij aan studeren aan de wal en wonen op een eiland.

Aanleiding om deze podcast serie op te nemen is de coronapandemie die ook op jongeren een enorme impact heeft gehad en nog heeft. Het doel is om de jongeren van informatie te voorzien, gevoelens van eenzaamheid te verminderen en hun sociale netwerk aan de wal te versterken.

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door steun van www.kleinecoronahulp.nl en Iepen Mienskipsfûns (kleine corona initiatieven).

Link naar de podcast: https://open.spotify.com/episode/0s0NXtTHbFhzhnlmkrdQy4?si=7e873472738b4c78

Stichting Leerlingen aan de wal zet zich in voor jongeren van de Friese Waddeneilanden die aan de wal naar school gaan en biedt ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en onderwijs.

Madelief en Demi

In de eerste podcast doen Madelief Kiewiet en Demi Teuben van Ameland de presentatie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *