De Plaats programma 14 tot en met 18 juni 2021

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. Ook in De Plaats kan er meer nu de maatregelen steeds verder versoepelen. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor de steun die De Plaats ontvangt. Van der Meulen: "Wij zijn dankbaar voor uw steun. Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 14 juni inloop van 14.30 tot 16.00

"Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!"

Dinsdagavond 15 juni, Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur

"Na een lange periode van uitzenden gaan wij weer in De Plaats genieten van een uurtje muziek. Gezellige avond met in de pauze een kopje koffie of thee.

Muzikale begeleiding, Eeke op keyboard, bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom."

Woensdag 16 juni, Stiltewandeling 13.30 uur

De start is bij de parochiekerk te Nes. De stiltewandelingen starten afwisselend bij de vuurtoren, in Ballum en in Nes. We lopen door de natuur en door het dorp en ademen op door de lente om ons heen. Het wandelen gaat in tweetallen op afstand van elkaar. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten. Na de wandeling koffie of thee, kosten € 5.-

Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Vrijdag 18 juni de Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur

"Elke vrijdag een gesprek over lokale actualiteiten of nieuws uit het land onder het genot van een kopje koffie of thee."

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *