Curve maakt sprongetje

Geplaatst op: 16 januari 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

Corona Locator Nederland

BALLUM – De curve die het aantal positief geteste Amelanders laat zien heeft tussen 15 en 16 januari een sprongetje gemaakt. Er zijn in een dag 2 besmettingen bijgekomen. Ongeveer 10 mensen zitten nu nog in thuisquarantaine.

Zorgcentrum De Stelp heeft striktere bezoekregeling aangekondigd. Per dag mag er maar één bezoeker bij een bewoner komen.

Vaccineren
Momenteel wordt er volop gevaccineerd. Premier Mark Rutte noemt het tijdens de wekelijkse persconferentie van “het grootste belang” dat iedereen zich voorlopig aan de coronamaatregelen houdt. Ook burgemeester Leo Pieter Stoel van Ameland blijft herhalen dat een ieder zich aan de basisregels moet blijven houden. Die basisregels zijn: Hou anderhalvemeter afstand tot elkaar, was de handen, draag een mondkapje in de winkel en andere publieke binnenruimten, werk zoveel mogelijk thuis en blijf bij klachten thuis en laat een test doen.

⇒ de sneltestlocatie van Snelteststraat Ameland: voor eilanders en bezoekers aan het eiland. In januari 2021 zijn de openingstijden van maandag tm vrijdag van 15:00 - 17:00 uur.

Dossier Corona

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?