COOP Hollum zet de bloemetjes buiten

HOLLUM – Het weer is mooi en iedereen heeft zin om in de tuin te zitten en anders wel om in de tuin bezig te zijn. Voor alle groene vingers en plantenliefhebbers organiseert de COOP supermarkt in Hollum op vrijdag 6 en zaterdag 7 een Plantjesmarkt.

Er staan hortensias, fuchsia's, lobelia's, geraniums en nog vele andere soorten. Ze zitten in potten en kunnen in de tuin worden geplant of worden overgezet in plantenbakken. Op de rolstellingen staan ook plantjes in hangmandjes, die zonder verpotten aan de pergola gehangen kunnen worden.

Het is een fleurige boel, in de O.P. Lapstraat in Hollum, het is Plantjesmarkt.

De Plantjesmarkt is een kleine COOP-variant van de Bloemetjesmarkt van Leeuwarden. Die is traditioneel op Hemelvaartsdag en was dus gisteren. Wie daar niet naartoe kon of wilde, kan nu terecht in de O.P. Lapstraat in Hollum, want de COOP zet deze dagen de bloemtjes buiten.

⇒ Lees hier over de Bloemetjesmarkt in Leeuwarden, die is volgend jaar weer.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *