ColorRain by Night: Shine up the light

SNEEK – Op maandag 5 augustus 2013 vindt de tweede editie van ColorRain plaats in Sneek. De eerste editie van ColorRain wordt al op 23 juni 2013 in Breda georganiseerd. De editie in Sneek is in een heel ander jasje gestoken. Na een dagje Sneekweek gaat om 22.00 uur bij strandpaviljoen Sneekermeer, ColorRain by Night van start! Het 4 kilometer lange parcours is verlicht met allerlei verschillende lichtjes, ook ontkomen de deelnemers niet aan de kleurenzones. Hier wordt fanatiek met kleur gegooid!

De knotsgekke en kleurrijke ColorRain by Night wordt georganiseerd door Twinfit. Deze organisatie ligt in handen van de tweelingzusjes Nanja en Rianne Schorrel. Deelnemers leggen een parcours af van zo’n 4 km en komende daarbij langs verschillende kleurenzones. De run is te vergelijken met het populaire uitverkochte evenement The Color Run in Amsterdam.  Om 22.00 uur zullen de deelnemers, die hopelijk allemaal kleurrijk gekleed komen, starten. De avond wordt afgesloten bij strandpaviljoen Sneekermeer met een te gek kleurenfeest. Voor deze run zijn maar 1000 startbewijzen beschikbaar, dus deelnemers moeten zich snel aanmelden! De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Twinsallround, die zich inzet voor zieke en kansarme kinderen. Opgeven kan via  www.colorrain.nl

>>> lees hier meer over ColorRain

Persbureau Ameland mag twee kaarten voor ColorRain Sneek weggeven. Lees hier hoe je kans maakt.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *