Jan van Ameland staat nu op één

NES –  UPDATE: Jan zit niet alleen bij de laatste zes, hij staat momenteel op de eerste plaats. Door elke dag dat het nog kan te stemmen – op je pc, tablet, smartphone – blijft hij op nummer één.

UPDATE: Jan zit bij de laatste zes. Er kan weer gestemd worden. Elke dag, via elke divice.

UPDATE: Jan is door naar de volgende ronde. Blijf stemmen. Elke dag, via PC, tablet, smartphone.

Wordt Amelander Jan Brouwer Student of the Year? Na een aantal rondes staat de student medicijnen inmiddels op plaats 5 en er is nog een week te gaan tot de volgende ronde. Er gaan zes studenten door naar ronde drie. 

Rita Hulsebos is trots op haar neef. Ze roept op om een stem uit te brengen. Lees hem hier en stem op Jan:

“Mijn petekind/ neef Jan Brouwer doet op dit moment mee aan de verkiezing 'The Student of the Year'. Hij is de eerste ronde doorgekomen en er nu nog een week te gaan voor de tweede ronde wordt beslist. Het doel nu nog is dat zoveel mogelijk mensen op hem stemmen. Tijdens de vorige ronde is er een fotoshoot gemaakt, tijdens deze tweede ronde is er een debat, toevallig vandaag.

De studenten maken zoveel mogelijk gebruik van social media om de meeste stemmen te winnen, iedereen mag elke dag één stem uitbrengen.

Het zou natuurlijk hartstikke leuk zijn wanneer een Amelander uitgeroepen wordt tot student van het jaar!

Jan is medisch student in Groningen, voor info over hem kun je kijken op: www.studentoftheyear.nl

Hier kun je ook elke dag een stem uitbrengen, zelfs meerdere als je het slim doet: thuis op je wifi, op je 3G en op het wifi van je werk nóg een keer 🙂

Het doel van dit stemsysteem is natuurlijk om te kijken hoe trouw de achterban van deze student is en hoe creatief hij is in het er toe zetten mensen op hem te laten stemmen.”Stem hier op Jan Brouwer en maak hem The Student of the Year.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *