CAO partij spreekt in over Haven Hollum

Geplaatst op: 03 maart 2014 - Categorie: Alles & Algemeen

CAO partij

BALLUM – Vanavond is het raadscommissievergadering en Albert Huizeling van CAO partij wil inspreken op het onderwerp Haven Hollum.

In het programma van de CAO partij staat ondermeer: De passantenhaven in Nes dient uitgebreid en gemoderniseerd te worden zodat meer havengelden kunnen worden verdiend en er meer toerisme komt op Ameland, tevens dient er een kleinere passantenhaven binnendijks nabij Hollum te komen om de economie op Ameland en het toerisme in Hollum en Ballum meer aan te trekken.
Geld hiervoor wil de partij halen bij de Nederlandse overheid en het Waddenfonds.

Huizeling is verguld dat een van de punten in het CAO partij programma op de agenda staat. “Blijkbaar is onze eerste overwinning al behaald met dit punt doordat het op de commissievergadering agenda staat voor de verkiezingen. “Het is onze bedoeling om een passanten-/ vissershaven te maken zodat passantenvaartuigen en de beroepsvissers Ameland kunnen gebruiken als thuisbasis. Hierdoor kan op Ameland een nieuwe economie gaan draaien. Voor beroepsvissers is dit zeer interessant omdat zij minder kosten kwijt zijn aan brandstof en tussenhandelaren hierdoor worden uitgeschakeld.”

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?