Brok op de leugenbank

NES – Commissaris van de Koning Arno Brok was vanavond op Ameland om de profielschets voor de nieuwe Kroonbenoemde burgemeester te oogsten. Daar was in bestuurscentrum Ballum een speciale raadsvergadering voor bijeen geroepen. Na afloop van de niet al te lange vergadering reisde Brok met de watertaxi weer naar de overkant. Die meerde vandaag af in de jachthaven.

Burgemeester Gerard van Klaveren reed Brok naar de boot. Van Klaveren: "We kwamen langs de leugenbank en ik stelde de Commissaris voor om even een praatje te maken met de regelmatige bezoekers van dit stukje Amelander cultuur." Brok was daar wel voor in en hij nam plaats tussen de Amelanders. Waarover ze spraken blijft het geheim van de dag, maar het zal wel een leugen geweest zijn. 

Van Klaveren nam de foto.

Op de foto staan Gerardus van Leeuwen, Max Klarenbeek, Cor Gransbergen, Arno Brok, Jan Boelens, Paul Metz, Henk de Jong en Ys de Jong.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *