Verkiezing Beste Strandpaviljoen van de Wadden

DEN Haag – Het strand leeft. Ondernemers en gemeentes langs de kust en op de stranden in het binnenland zijn voortdurend in beweging op het gebied van schoonheid, duurzaamheid, innovatie en design. Om de prachtige en vernieuwende initiatieven langs de kust de aandacht te geven die ze verdienen, organiseert Strand Nederland de verkiezing voor het Paviljoen van het Jaar en de verkiezing voor het Schoonste Strand.

Behalve het Beste strandpaviljoen van het Jaar en het Schoonste Strand kiest de jury ook de Beste Nieuwkomer, het Duurzaamste Paviljoen en de Beste Paviljoens per provincie. Stemmen kan tot en met 7 juli 2019.

Op Ameland doen twee strandpaviljoens mee. Sjoerd en Ballum. Vorig jaar is Sjoerd verkozen tot het beste paviljoen van De Wadden en in 2016 en 2017 verkozen tot duurzaamste paviljoen van Nederland. Ook dit jaar zit Sjoerd, net als de andere twee, weer volop in de race voor een mooie prijs.

Vindt u ook dat een van de Ameland paviljoens een prijs verdient? Stem dan nu op Sjoerd of Ballum. Dat kan via deze link.

Deel dit bericht zoveel mogelijk, zodat veel mensen op het beste en vriendelijkste strandpaviljoen van Ameland kunnen gaan stemmen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *