RSS
Zoeken

Verkiezing Beste Strandpaviljoen van de Wadden

Geplaatst op: 20 juni 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Strandpaviljoen Sjoerd

DEN Haag - Het strand leeft. Ondernemers en gemeentes langs de kust en op de stranden in het binnenland zijn voortdurend in beweging op het gebied van schoonheid, duurzaamheid, innovatie en design. Om de prachtige en vernieuwende initiatieven langs de kust de aandacht te geven die ze verdienen, organiseert Strand Nederland de verkiezing voor het Paviljoen van het Jaar en de verkiezing voor het Schoonste Strand.

Behalve het Beste strandpaviljoen van het Jaar en het Schoonste Strand kiest de jury ook de Beste Nieuwkomer, het Duurzaamste Paviljoen en de Beste Paviljoens per provincie. Stemmen kan tot en met 7 juli 2019.
Op Ameland doen twee strandpaviljoens mee. Sjoerd en Ballum. Vorig jaar is Sjoerd verkozen tot het beste paviljoen van De Wadden en in 2016 en 2017 verkozen tot duurzaamste paviljoen van Nederland. Ook dit jaar zit Sjoerd, net als de andere twee, weer volop in de race voor een mooie prijs.

Vindt u ook dat een van de Ameland paviljoens een prijs verdient? Stem dan nu op Sjoerd of Ballum. Dat kan via deze link.
Deel dit bericht zoveel mogelijk, zodat veel mensen op het beste en vriendelijkste strandpaviljoen van Ameland kunnen gaan stemmen.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?