Brakzand op Ameland Actueel

HOLLUM – Rondvaartbedrijf Kiewied staat met de Brakzand op de app. Een robbentocht, sleepnetvistocht, muzikale wadtocht of een vaart om de zonsondergang vanaf het wad te zien is via de website van rondvaartbedrijfkiewied.nl te boeken en mobiel te raadplegen via de mobiele site ameland-actueel.nl en de iPhione app Ameland Actueel.

Het filmpje hieronder geeft een indruk van het sleepnetvissen met de WL35 Brakzand.

Wilt u ook met uw bedrijf op de mobiele site?

Bedrijven en organisaties van Ameland en die op Ameland zaken doen kunnen gebruikmaken van de service van Persbureau Ameland. U kunt adverteren op de website van het Ameland nieuws en u kunt bedrijfsberichten laten plaatsen over een woonbeurs, jubileum, voorjaarsactie, aanbieding, extra service, uitbreiding: noem maar op.

U kunt nieuwtjes van uw bedrijf aangrijpen om weer even extra in het nieuws te verschijnen en wij van PA regelen dat graag voor u.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Het is eigenlijk heel simpel en helemaal niet eens zo duur.

  • U sluit een Ameland Actueel Abonnement af, waar we voor jaar 1 € 100,– rekenen en voor het daaropvolgende jaar € 25,–.
  • Voor dat abonnementsgeld kunt u gebruikmaken van de publicatieservice van deze website en krijgt u een presentatie van uw organisatie op de mobiele website ameland-actueel.nl
  • Meld u vandaag nog aan via de CONTACT-pagina en profiteer dit seizoen al van de extra publiciteit.

Website van de maand extra

Wie zich deze maand april nog aanmeldt voor een Ameland Actueel Abonnement, met een presentatie op de app en de mobiele site, plaatsen we zonder extra kosten in het rijtje Website van de Maand. 

⇒ bekijk hier alle Websites van de Maand tot nu toe

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *