RSS
Zoeken

Boonstra Groente & Fruit nu ook in Nes

Geplaatst op: 17 april 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Boonstra Groente & Fruit

HOLLUM - Kwaliteit met een glimlach, dat is de slogan van Boonstra. Elke week op woensdag, sinds vorige herfst, staat de groente- en fruitman met een marktkraam in de Johan Willem Burgerstraat in Hollum. Tegenover De Walvisvaarder van Ameland glimt het fruit je tegemoet, liggen de mooiste vruchten en heerlijkse groenten. Het is hét adres voor vergeten groente en aardappelen, kruimig of stevig en Boonstra heeft elke week wel aardige aanbiedingen. Op donderdag 18 april 2019 staat Boonstra voor het eerst ook op het Kerkplein in Nes. Vanaf dan elke donderdag.

Zo nu en dan heeft de groente- en fruitman een actie en zijn er waardebonnen te winnen. Vorige week gingen er drie waardebonnen uit en drie Amelanders hebben daardoor extra voordelig kunnen winkelen bij Boonstra.

Hou voor dat soort acties ( en voor de aanbiedingen) zijn Facebook-pagina in de gaten. Klik hier voor de Facebookpagina van Boonstra Groente en Fruit Markthandel.

Al meer dan 50 jaar werken ze van generatie op generatie met heel veel plezier in groenten en fruit. Boonstra begon in Leeuwarden en in de loop der jaren hebben ze hun stek steeds in steeds meer omliggende dorpen en steden gevonden, tot op Ameland. Ze draaien al jaren mee op vaste markten, staan op jaarmarkten, festivals en horeca evenementen.

Op Ameland hebben ze ook hun bezorgservice uitgerold. Wilt u niet met kilo’s aardappelen zeulen? Boonstra brengt het met plezier, met al uw andere fruit- en groentewensen erbij. Kijk even bij Winkel & Bedrijf op de mobiele site Ameland-Actueel.nl voor de website.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.
De kraam van Boonstra staat elke woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer en elke donderdag op het Kerkpleintje in Nes

De marktdag van Boonstra op Ameland staat in de agenda op PA als geheugensteuntje.

ook regelmatig op de Thuus-pagina van Persbureau Ameland met uw bedrijfsactiviteiten? Neem dan even contact op via CONTACT.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?