Boekenmarkt in De Plaats

HOLLUM – Pioniersplek De Plaats aan de Oosterlaan in Hollum heeft donderdag 25 juli van 13.00 tot 17.00 uur Boekenmarkt. Er is een groot aantal boeken, LP's, CD's en DVD's in de aanbieding. En er staat meer op het programma van De Plaats.

Stamtafel

Elke vrijdag is er een maatschappelijk thema met vaak ook een bijzondere gast. Op 26 juli komt Oene de Vries en gaat het over de Amelandse reddingsboot. Op 2 augustus vertelt Richard Kiewiet over de ontwikkelingen van de vogelstand op het eiland. En op 9 augustus is Harmen Wijnberg te gast en gaat het over de gevolgen van de natuurramp met de MSC Zoe.

Place to be

Elke woensdagavond van 19.30 – 21.00 uurin juli en augustus is De Plaats  open voor jongelui. Je kunt spelletjes doen, of gewoon even lekker zitten en een gesprek aangaan.

Kookworkshop voor jongeren

Samen met de stichting 'Leerlingen aan de wal’ biedt De Plaats een kookworkshop aan onder leiding van Ignatia Veltman.

Kinderochtend

Lekker knutselen en spelen kan op de kinderochtend. Elke woensdagochtend. Het is gratis en je hoeft je niet op te geven. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd. Tot dan!

Sing-Inn

Samen liederen zingen onder begeleiding van keyboard of gitaar. 

Stiltewandeling

De ene week is er een lange stiltewandeling en de andere week een korte. Kijk voor het schema op de website of op onze Facebookpagina. Bij minstens vijf aanmeldingen is er bij de lange stiltewandeling ook de mogelijkheid om na afloop samen te lunchen.

lees hier meer over De Plaats

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *