RSS
Zoeken

Boekenmarkt in De Plaats

Geplaatst op: 24 juli 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Boekenmarkt - Foto De Plaats

HOLLUM - Pioniersplek De Plaats aan de Oosterlaan in Hollum heeft donderdag 25 juli van 13.00 tot 17.00 uur Boekenmarkt. Er is een groot aantal boeken, LP's, CD's en DVD's in de aanbieding. En er staat meer op het programma van De Plaats.

Stamtafel
Elke vrijdag is er een maatschappelijk thema met vaak ook een bijzondere gast. Op 26 juli komt Oene de Vries en gaat het over de Amelandse reddingsboot. Op 2 augustus vertelt Richard Kiewiet over de ontwikkelingen van de vogelstand op het eiland. En op 9 augustus is Harmen Wijnberg te gast en gaat het over de gevolgen van de natuurramp met de MSC Zoe.

Place to be
Elke woensdagavond van 19.30 - 21.00 uurin juli en augustus is De Plaats  open voor jongelui. Je kunt spelletjes doen, of gewoon even lekker zitten en een gesprek aangaan.

Kookworkshop voor jongeren
Samen met de stichting 'Leerlingen aan de wal’ biedt De Plaats een kookworkshop aan onder leiding van Ignatia Veltman.

Kinderochtend
Lekker knutselen en spelen kan op de kinderochtend. Elke woensdagochtend. Het is gratis en je hoeft je niet op te geven. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd. Tot dan!

Sing-Inn
Samen liederen zingen onder begeleiding van keyboard of gitaar. 

Stiltewandeling
De ene week is er een lange stiltewandeling en de andere week een korte. Kijk voor het schema op de website of op onze Facebookpagina. Bij minstens vijf aanmeldingen is er bij de lange stiltewandeling ook de mogelijkheid om na afloop samen te lunchen.

lees hier meer over De Plaats

De Plaats - Foto NagtegaalFotoStiltewandeling - Foto De PlaatsDe Plaats - Foto NagtegaalFotoDe Plaats - Foto NagtegaalFoto

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?