Boek over familie kardinaal De Jong

SINT NICOLAASGA – Pastor Henk Nota heeft een boek geschreven over de familie van kardinaal De Jong. Hij heeft er vijf jaar aan geschreven en nu is het zover klaar. Het is een familiealbum geworden over de katholieke familie De Jong op Ameland, de familie waar Jan kardinaal de Jong een telg van is. Nota heeft op Ameland vele gegevens verzameld en heeft in privé albums familiefoto’s en bidprentjes opgedoken. Het boek ligt bij de drukker, maar is al wel te bestellen bij de schrijver.

Het is een werk van 330 pagina’s geworden, in kleur en met glanzend papier en stevig kaft. In het werk staan 780 personen genoemd die allemaal familie van elkaar zijn. Er staan 320 foto’s in gedrukt en 135 bidprentjes.

Het boek wordt in beperkte oplage uitgegeven en zal niet in de boekhandel te koop zijn. 

Nota wil graag, voordat de persen gaan draaien, weten hoeveel mensen het boek willen kopen. Het gaat 30 euro kosten.

Wie het boek wil bestellen kan een bericht per e-mail sturen naar hnota@home.nl

Op basis van het aantal voorinschrijvingen bepaalt Nota de grootte van de oplage. Hij verwacht dat het boek half september gedrukt en wel voor de liefhebbers klaar ligt.

Het boek heet ‘Genealogie familie Gerben Pieters de Jong’.

⇒ lees hier over Kardinaal de Jong – IJzeren Jan van Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *