Blinc genomineerd voor innovatie award

LEEUWARDEN – Begin december is Blinc genomineerd voor de Citymarketing Innovatie Awards 2010. De nominatie is voor het unieke concept voor de online promotie van plaatsen en regios. De gedachte achter dat concept is even simpel als innovatief: verspreidt de informatie over een plaats of gebied niet alleen via één portaalsite, maar benut zoveel mogelijk bestaande websites als „uitzendkanaal voor plaats- of gebiedsreclame. FrieslandWonderland is, als centrale database en platform, de spil van het concept. Àmeland is ook te vinden in FrieslandWonderland.

De uitreiking van deze prestigieuze prijzen voor vernieuwende Nederlandse citymarketing-initiatieven is op 14 januari 2010 in Utrecht. FrieslandWonderland wil natuurlijk graag winnen, maar is ook al blij vanwewge de nominatie. “Alleen al de nominatie toont aan dat onze visie ‘deugt,”zegt. Bauke Folkertsma van Blinc.

 

>>> Alles over Ameland leest u in FrieslandWonderland/ Ameland dat is aan te klikken via de Links-pagina.

>>> meer over FrieslandWonderland leest u via de banner van Friesland Wonderland, die rouleerst op de website van persbureau Ameland en in ieder geval op de Links-pagina in de banner-ladder te vinden is (of bij de 3 banners onderaan de pagina)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *