Biebboeken reserveren via VVV Ameland

LenteDOKKUM  – Vakantiegangers kunnen via de website van VVV Ameland boeken reserveren voor tijdens hun verblijf op het eiland. De boeken liggen klaar op dag van aankomst. 

Bibliotheken Noordoost Fryslân heeft samen met Bibliotheekservice Fryslân en VVV Ameland deze bijzondere service ontwikkeld voor de gasten van Ameland. Vakantiegangers kunnen op de website van VVV Ameland, waar ze hun accommodatie kunnen boeken, nu ook titels uit de bibliotheek reserveren die ze graag tijdens hun vakantie willen lezen.

Boekenliefhebbers schrijven zich online in, reserveren vervolgens de boeken en geven daarna aan wanneer ze de boeken in de bibliotheek van Ameland willen ophalen. Leden van de Friese Bibliotheken maken gratis gebruik maken van deze service. Diegene die nog geen lid is, kan zich direct online aanmelden en vervolgens ook gebruiken maken van de service.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *