Benefiet voor slachtoffers aardbeving

HOLLUM – Op zondag 19 februari is in de Herenwegkerk in Hollum een Benefiet Middag voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. De Benefiet begiot om 14:00 met verkoping van zelfgemaakt gebak en spelletjes voor de kinderen. Om 15:00 uur begint het Benefietconcert. Hieraan verlenen diverse Amelander muzikanten hun bijdrage, waaronder: een saxofoongroep, jeugd op trompet, een pianiste, Zo Wad, DODO & Friends, Hollumer Gromkes, Inspirit, Ab Kiewied, Crescendo en Forza Musica. Een afwisselend muzikaal spektakel, als hart onder de riem voor de zorg aan elkaar!

Nellie Wijnberg regelt de gebak kraam. Zij roept een ieder op om te bakken voor de verkoping. "Je kunt je gebak, cakes, taarten, koeken en bofferts tussen 13.30 en 13.55 uur in de kerk aldaar", zegt Nellie Wijnberg. "Wij hopen dat er velen hier gehoor aan geven."

De Benefiet wordt georganiseerd door een groepje eilanders en de samenwerkende protestantse kerken. Het geld gaat naar Giro 555.

 

Benefiet Middag

  • Herenwegkerk Hollum
  • 19 februari
  • 14:00 uur verkoping gebak en lekkers
  • 15:00 uur Benefietconcert
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *