RSS
Zoeken

Begeleid en beschermd wonen op Ameland

Geplaatst op: 07 juli 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

BALLUM - Op Ameland zijn geen voorzieningen voor begeleid en beschermd wonen, maar er is wel vraag naar voorzieningen. Om tot concrete plannen te kunnen komen is het belangrijk te weten hoe groot die vraag is en wat dan de zorgbehoefte en de wensen van de Amelanders zijn. Een werkgroep inventariseert de belangstelling voor begeleid en beschermd wonen op Ameland. Deze werkgroep bestaat onder meer uit ouders van een kind met een beperking en Eveline Stuffers. 

Op dinsdag 16 juli om 19.30 uur is een bijeenkomst ‘Begeleid en beschermd wonen’ in Ontmoetingscentrum Ons Hol in Hollum voor ouders, familieleden en andere belangstellenden. De gemeente faciliteert de avond. Tijdens deze bijeenkomst willen de werkgroepleden met Amelanders in gesprek over de vragen die er op het eiland leven over dit onderwerp.

De gemeente nodigt iedereen van harte uit. Ook de ouders en verzorgers van jonge kinderen, bij wie zelfstandig wonen nu nog niet aan de orde is, zijn van harte welkom. Aanmelden is gewenst via gebiedsteam@ameland.nl.

lees hier over Thuishaven op Ameland

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?