Basisregels corona voor iedereen

BALLUM – De controle over het coronavirus die in Nederland is bereikt, moeten we met elkaar zien vast te houden. Dat schrijft gemeente Ameland op haar website. Dit lukt alleen, benadrukt de gemeente, met de volgende basisregels die voor iedereen blijven gelden: Houd anderhalve meter afstand, vermijd drukke plekken, werk zoveel mogelijk thuis, was regelmatig uw handen, schud geen handen en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. "Zo zorgen we met elkaar ervoor dat het coronavirus onder controle blijft."

Heeft u corona-gerelateerde klachten? Laat u dan testen op het coronavirus. Lees meer over testen op www.ggdfryslan.nl/coronavirus/testen-op-het-coronavirus. Heeft u vragen over uw gezondheid? Neem dan contact op met uw huisarts of met GGD Fryslân: 088-2299333.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *