Arriva past busdienstregeling aan

HEERENVEEN – Vanaf maandag 1 maart gaat Arriva in Friesland weer meer bussen rijden. Onlangs werden enkele versoepelingen van de coronamaatregelen bekend gemaakt. Arriva verwacht daardoor een kleine reizigersgroei. De inzet van Arriva ‘beweegt’ mee en gaat passend bij het reizigersaanbod weer meer bussen rijden. Ook gaan alle buurtbussen weer rijden. 

In plaats van de Zomervakantie-dienstregeling gaat Arriva de Kleine Vakantie-dienstregeling rijden:

Dit betekent dat er op de lijnen 21, 51, 97, 114 en 315 extra ritten gaan rijden ten opzichte van de huidige dienstregeling tijdens de lockdown.

Daarnaast rijden er ten opzichte van de Kleine Vakantie-dienstregeling extra ritten op de volgende lijnen, 22, 23, 35, 52/552, 573, 593, 94, 97, 603, 651.

Buurtbussen

In samenspraak met de buurtbusverenigingen is besloten dat alle buurtbussen in Friesland vanaf maandag 1 maart weer kunnen gaan rijden. Ze rijden daarbij een normale dienstregeling.

Reisplanner

De juiste vertrektijden staan vanaf zondag 28 februari correct in de reisplanner. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de reisplanners. En voor meer informatie te kijken op www.arriva.nl.  

Bron Arriva

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *